Sağlı Sollu Haber

17 öğrenci o belgeleri kaptı

EĞİTİM

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin gerçekleştirdiği program Eskişehir'de tamamlandı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda gerçekleştirilen Staj Seferberliği Programı kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ’de stajlarını tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri teslim edildi.

Kütahya Yolu Hizmet Binasında gerçekleşen programa İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 2021 yıllında İl Müdürlüğümüzde stajlarını tamamlayan 17 üniversite öğrencisi katıldı.

Bakanlığımızın tarımsal politikalarının taşrada yürütülmesi amacıyla yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi veren İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, daha sonra öğrencilerden gelen mesleki ve güncel konular hakkındaki sorulara cevap verdi. İl Müdürü Gümüş, stajyer öğrencilere yaptıkları işle ilgili mesleğin gerektirdiklerini en iyi şekilde yapmaları tavsiyesinde bulunarak, çalışma hayatlarında başarı diledi.

2021 yılında stajlarını İl Müdürlüğümüzün farklı şubelerinde görev alarak tamamlayan 17 stajyer öğrenciye belgelerinin İl Müdürü ve Şube Müdürleri tarafından teslim edilmesiyle program sona erdi.

saglisolluhaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.