Sağlı Sollu Haber

Eskişehir Model Fabrika için imza töreni! Bakan Varank katıldı

EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Mesleki Eğitim Merkezi açılış töreni ile Eskişehir Model Fabrika iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ve davetliler katıldı.

Törende açıklama yapan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, "Mesleki eğitim merkezimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ve bakanımızın büyük destekler verdiği bir proje. BEBKA ile birlikte bir güdümlü proje hazırladık. Milli Eğitim Müdürlüğümüz binayı tahsis etti, Valiliğimiz proje ortağımız. Bugün burayı açmanın mutluluğu içerisindeyim. Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Ben sayın bakanımızı her zaman yanımızda hissetmişimdir. Onun burada olması da bizim için ayrıca onur vericidir” dedi.

Bakan Mustafa Varank ise her iki projenin de Eskişehir'e katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

saglisolluhaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.