Sağlı Sollu Haber

ETO-METSEM standına yoğun ilgi!

EKONOMİ

Türkiye’nin en geniş kapsamlı madencilik fuarında stant açan ETO-METSEM’in standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı...

Türkiye’nin en geniş kapsamlı madencilik fuarında stant açan ETO-METSEM’in standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Maden Türkiye 2022'de stant açan ETO-METSEM (Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi) fuarın gözdesi oldu. Türkiye’nin dört bir yanında sınav ve belgelendirme hizmeti vererek madencilik sektörüne damgasını vuran ETO-METSEM, Maden Türkiye 2022 fuarında da ilgiyle karşılandı. ETO-METSEM’in standını 2247 kişi ziyaret etti. ETO-METSEM’in standı madencilik sektöründe çalışanların yanı sıra öğrencilerin de ilgisini çekti. Türkiye’de ilk kez simülasyonla madencilik alanında test ve sınav yapan ETO-METSEM’in kullandığı simülatör, fuarı ziyaret edenlerin ilgisiyle karşılandı. ETO-METSEM yetkilileri standı ziyaret edenlere madencilik sektöründe çalışanların daha kolay ve güvenli bir ortamda sınav olabilmeleri için tasarlanan simülatör hakkında bilgi verdi. 

saglisolluhaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.