Sağlı Sollu Haber

Odunpazarı'nda 9 arsa satılacak!

ESKİŞEHİR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Eskişehir’de 9 adet arsanın satışa sunulacağını duyurdu. İşte detay… 

14 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan Arsa Satış Müzayedesi kapsamında Eskişehir’de satışa çıkarılacak 9 arsaya ilişkin TOKİ’nin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret AŞ., T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nin bünyesindeki konut, iş yeri ve arsalarının satılabilmesi amacıyla açık artırma ile satış organizasyonunu gerçekleştiren TOKİ iştiraki bir kurumdur.

En önemli görevimiz, daha önce Kamu mülkiyetinde olan ve ilk kez satışa çıkan bu arsaların satışlarının ilgisi olabilecek tüm ilgililerce duyulmasını sağlamak, böylece eksik bilgilendirmeden oluşabilecek rekabet noksanlığının önlenerek, ihalede eşitliği temin ve tesis etmektir.

14 Aralık 2021 Tarihinde yapılacak olan 18 ilde 128 arsa satış müzayedesi kapsamında Eskişehir ili Odunpazarı ilçesinde 9 adet arsa satışa sunulacaktır.”

Öte yandan, 14 Aralık 2021 saat 10.30'da teklif alımı başlayacak açık artırmaya salonlardan ya da internet üzerinden katılım sağlanabilecek.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://www.emlakmuzayede.com.tr/tr-TR/

saglisolluhaber.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.