banner298

banner194

ESMEK, 33 branşta 250 binin üzerinde vatandaşa hizmet veriyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK), 7-14 yaş çocuklar için düzenlediği “Yaz Okulu” tüm hızıyla devam ediyor.

EĞİTİM 15.08.2022, 12:53
ESMEK, 33 branşta 250 binin üzerinde vatandaşa hizmet veriyor

2001 yılında “Her Ev Bir Atölye Olacak” sloganı ile eğitim faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 330 branşta 250 binin üzerinde vatandaşa ücretsiz hizmet veren ESMEK, yaz döneminde de çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz “Yaz Okulu” ile alanında fark yaratıyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Yaz Okulu eğitimleriyle ailelerin çocuklarını güvenle teslim ettiği bir eğitim yuvası olurken, çocuklar da eğitimlerine aksatmadan devam ediyor. 

7-14 yaş grubu çocukların zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, tatillerini daha sosyal bir biçimde eğlenerek değerlendirmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan ve bu yıl 19’uncu düzenlenen “ESMEK Yaz Okulu” tüm hızıyla sürüyor. ESMEK, kent merkezinin yanı sıra Mahmudiye, Beylikova, Çifteler, Alpu, Sarıcakaya, Mihalgazi ve İnönü ilçelerinde de açmış olduğu merkezlerle de ilçelerde çocukların hayatına dokunuyor. 

11 farklı merkezde 4245 öğrencinin kayıt olduğu kurslarda, “Eğlenceli İngilizce, Çocuk Yogası, Jimnastik, Basketbol, Voleybol, Akıl Oyunları, Ebru Sanatı, Resim, Karikatür, Seramik, Taş Boyama, Ahşap Boyama, Zumba” gibi toplam 87 branşta eğlenceli, öğretici ve geliştirici eğitimler veriliyor. 

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerdeki ESMEK merkezlerinde de Yaz Okulu eğitimleri büyük ilgi görürken vatandaşlar böyle bir imkan sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler. 

Öğrencilerin beslenmesinden, güvenliklerinin sağlanmasına kadar tüm detayların düşünüldüğü “ESMEK Yaz Okulu” 26 Ağustos’a kadar devam edecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@