banner298

banner194

Büyükşehir'in plajı sezonu kapatıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentpark içerisinde yer alan yapay plajın sezona ne zaman veda edeceğini açıkladı.

Büyükşehir'in plajı sezonu kapatıyor!

Kent halkı ile şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve binlerce turist ağırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yapay plajı, bu yaz döneminde de ilgi odağı oldu. 

Türkiye’de, denizi olmayan ancak yapay plajı ile ilk ve en güzel örnek olan Eskişehir’de vatandaşlar, sıcak havaların tadını 3 Haziran itibariyle Kentpark’ta çıkarmaya başlamıştı. 

Eskişehirlilerin yanı sıra bölge illeri, yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken 350 metre uzunluğunda ve olimpik havuzları da bulunan yapay plaj, 11 Eylül Pazar günü misafirlerini ağırlayarak 2022 sezonuna veda edecek. Plaj içerisinde bulunan olimpik havuz ise 1 hafta sonra 18 Eylül’de sezonu tamamlayacak. 

2022 sezonu için son misafirlerini hafta sonunda ağırlayacak olan plajın bu yaz döneminde de büyük ilgi gördüğünü belirten plaj yetkilileri, “Misafirlerimizle son kez hafta sonu bir arada olacağız ve 2022 sezonunu tamamlayacağız. 18 Eylül’de de havuzumuzun sezonu kapatacak. Büyük ilgi gösteren misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@