banner298

banner194

Büyükşehir'in takımı Eskişehir'e başarıyı getirdi

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün işitme engelli yüzücüleri ve kanocuları katıldıkları milli takım seçmeleri yarışlarından başarıyla döndüler.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 28.02.2022, 13:52 01.03.2022, 16:50
Büyükşehir'in takımı Eskişehir'e başarıyı getirdi

Geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamalarla katılacakları müsabakalara sıkı antrenmanlarla hazırlandıklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, azimli çalışmalarının karşılığını madalyalarla aldırlar. 24. Deaflympics Yaz Oyunları Milli Takım Seçmeleri İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İdil Bengisu Tunçbilek, 50 metre kadınlar serbest ve kurbağalama yüzmede birinci olurken 50 metre sırtüstü yarışlarda ikincilik kazandı. Kulübün bir diğer işitme engelli yüzücüsü Hatice Kübra Toker, 50 metre sırtüstü Türkiye üçüncüsü oldu. 

Adana’da düzenlenen Kano Milli Takım Seçmeleri ve Test Yarışları’nda yarışan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kano sporcusu Mehmet Ali Duman, C1 branşındaki başarılı mücadelesiyle milli takıma davet edildi. 

Sporcularının başarılarıyla büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, kulüp bünyesinde sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini belirttiler. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@