banner298

banner194

Nazlıaka: Başkanımız halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis (PM) Üyesi ve Kadın Kolları genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile bir araya geldi.

Nazlıaka: Başkanımız halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.Bu kapsamda Başkan Ataç, CHP’nin ‘Aile Destekleri Sigortası’ projesinin bilgilendirme toplantısı ve rozet takma töreni için şehrimize gelen CHP PM ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eskişehir’den sorumlu Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci, Ankara MYK Üyesi Aliye Ersever ve Sakarya MYK Üyesi Azize Çeroğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Nazlıaka, “Bugün gerçekten Tepebaşı Belediyesi’nin göstermiş olduğu ev sahipliğine teşekkür ediyoruz. Tepebaşı Belediye Başkanımız halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Bugün bir kez daha gördük ki toplumun tüm katmanlarıyla güzel bir buluşması var. Aynı zamanda burada sanatın gelişimi, sosyal destek hizmetlerinin verilmesi ve genel anlamda halkla iç içe olmak noktasında da çok değerli hizmetlerini bir kez daha kendisinden dinlemiş olduk. Zaman zaman Ankara’ya hemcinslerimizi getiriyor olmasını da çok kıymetli buluyoruz. Çünkü gelip meclisi görmeleri genel başkanımızla tanışıyor olmaları hiç şüphesiz o gelen her bir kişinin hayatında unutulmaz bir anı oluşturuyor. Ayrıca kendisine kadınlara göstermiş olduğu bu pozitif ayrımcılıktan dolayı de teşekkür ederiz” dedi. 

“Bu çalışmalar seçimlerde çok değerli olacak” 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, “Aylin Başkanla dostluğumuz yeni değil. Yıllar öncesinden dostluğumuz var. Tabi artık genel başkan olarak Eskişehir’e geliyor. Bundan da çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün de genel başkanımızın üzerine titrediği Aile Destek Sigortası ile ilgili bilgi verdi. Belediyemize de nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu yeni döneminde çok başarılı işler yaparak çok uzun yollar kat etti. Ben bu çalışmalarının önümüzdeki seçimlerde çok değerli olacağını düşünüyorum. Çünkü kadınlar annedir, eştir. Çok güçlü bir varlıktır. O bir şeye inandı mı bir daha vazgeçmeyen bir varlıktır. O açıdan bu seçimde kadın devrimi yapılacak. Böyle bir beklentimiz var. Sandıkta gerçekten mevcut iktidarı yolcu edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca ziyarette CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Şide, Odunpazarı ilçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Özçimen ve CHP Tepebaşı lçe Başkanı Atilay Dalgıç da yer aldı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@