banner298

banner194

Annelerin hakkı ödenmez

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ESKİŞEHİR 06.05.2022, 23:40
Annelerin hakkı ödenmez

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Büyükerşen, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek değeri olan, dünyadaki en yüce duygu ve kıymettir. Aynı zamanda adalettir, şefkattir, huzurdur, eşsiz bir fedakârlıktır... 

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa rağmen fedakârca çalışan, karşılıksız sevginin, sonsuz fedakârlığın ve merhametin timsali olan annelerimiz başımızın tacı, en kıymetli varlıklarımızdır. 

Huzur, barış ve sükûnetin hâkim olduğu bir toplumun temelleri annelerimizin yetiştireceği dürüst ve eğitimli çocuklarımız ile sağlanacaktır. 

Annelik gibi büyük bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımızın, Cumhuriyete, Atatürk’e ve O’nun değerlerine bağlı nesiller yetiştireceğinden asla şüphem yoktur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere hepimizin üzerinde ödenmez hakları bulunan elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm annelerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@