Başkan Çalışkan: Türkiye hedeflerine kararlılıkla yürümektedir!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı...

ESKİŞEHİR 28.10.2021, 14:42
Başkan Çalışkan: Türkiye hedeflerine kararlılıkla yürümektedir!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan"98 yıl önce bugün her cephede verilen mücadele sonucu müthiş bir emekle kurulan Cumhuriyet, bugün atalarımızdan bize en kıymetli emanettir" dedi.

Başkan Çalışkan, mesajına şu ifadeler ile devam etti:

“Anadolu topraklarına vatan, hürriyet, adalet, beraberlik mührünü bir kez daha vuran milletimiz; kazandığı zaferi Cumhuriyetle taçlandırmış ve yönetimini “milli irade” üzerine bina etmiştir.

Gücünü milletten alan Cumhuriyetimiz, milli iradeye yönelen hiçbir ihanete geçit vermeyeceğini, 15 Temmuz’da tüm dünyaya göstermiştir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kast etmeye yeltenenlerin karşısında milletimizin hukuku, devletimizin adaleti daima var olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir; farklılıklara bakmaksızın bütün vatandaşlarının hak ve özgürlüğünü esas almaktadır. Bugün bizlere düşen, asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde demokratik Cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır.

Türkiye, Cumhuriyeti 98. yılında, bu hedeflere Cumhurbaşkanımız liderliğinde 83 milyonun birlik ve beraberliğini koruyarak, kararlılıkla yürümektedir.

Türkiye’nin mazluma kucak açan, zulme karşı koyan ve sadece adaleti üstün tutan anlayışı; hukuk devleti olduğunu ve egemenlik haklarına müdahalenin söz konusu dahi olamayacağını haykırması ile Türkiye’nin talimat vermeye kalkışılmayacak bir ülke olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti bu tarihi sorumluluğun azim ve kararlılığıyla 21’inci yüzyıla damgasını vuracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, terörle mücadelede canını ortaya koyan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@