banner298

banner194

Başkan Metin Güler 'Discover Eskişehir'i Brüksel'de anlattı!

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy’u ve Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır’ı ziyaret ederek Discover Eskişehir projesi hakkında bilgi verdi.

ESKİŞEHİR 31.03.2022, 14:29
Başkan Metin Güler 'Discover Eskişehir'i Brüksel'de anlattı!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyetle Eskişehir’in sağlık ve kültür turizmini geliştirmek, sağlık turizmi kümelenmesi kurulması ve şehre yeni yatırımcılar çekmek amacıyla ETO’nun sürdüreceği Discover Eskişehir (Eskişehir’i Keşfet) projesi hakkında bilgi vermek üzere Brüksel’de bir dizi ziyarette bulundu.

Güler bu kapsamda ilk ziyaretini Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy’a gerçekleştirdi. Discover Eskişehir ile hem Eskişehir’in sağlık ve kültür turizmini geliştirmeyi hem de son kuşak yurttaşları şehre getirmeyi hedeflediklerini belirten Güler, Eskişehir’in bu hedef için hem sağlık hizmetleri hem de turizm alt yapısı olarak fazlasıyla imkana sahip olduğunu ifade etti. Discover Eskişehir için ilk olarak hemşehrilerin en çok olduğu ülkelerden biri olan Belçika’da adım atmak istediklerini belirten Güler, bu kapsamda onlarca dernek ve yüzlerce iş insanıyla bir araya geleceklerini ifade etti. Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy büyükelçilik olarak Discover Eskişehir projesi kapsamında katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Kırdan Projeye tam destek

ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet, Discover Eskişehir projesi hakkında bilgi vermek amacıyla Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır ile de bir araya geldi. Discover Eskişehir için ilk olarak hemşehrilerin en çok olduğu ülkelerden biri olan Belçika’da adım atmak istediklerini belirten Güler, bu kapsamda onlarca dernek ve yüzlerce iş insanıyla bir araya geleceklerini ifade etti. Belçika’da 80 binden fazla hemşehrinin yaşadığını belirten Güler,  son kuşak yatırımcıların Eskişehir’e gelmesi ve beraberinde Belçikalı iş insanlarını da

şehre getirmesini temenni ettiklerini ifade etti. Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Discover Eskişehir projesine destek vermekten mutluluk duyacağını dile getirdi. Emir Kır havalimanının yeniden açılmasında ETO'nun ne kadar etkili ve güçlü olduğunun bir kez daha görüldüğünü söyledi. Kır ayrıca sağlık turizmini desteklemek için heyet ve grup, sporcu gönderebileceklerini söyledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@