banner298

banner194

Emine Nur Günay'dan 23 Nisan mesajı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ESKİŞEHİR 22.04.2022, 11:35
Emine Nur Günay'dan 23 Nisan mesajı

Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Milletinin bağımsızlığının ve milletin iradesinin tecelli ettiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin de kuruluş yıldönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı…

Hem demokrasinin simgesi hem de geleceğin çocuklara ve gençlere ait olduğunu gösteren en anlamlı bayram.

Milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimizin olduğunu kutladığımız bu günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşımız boyunca tüm şartları idare etmeye çalışan herkesi saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Aynı zamanda iç içe bayramları barındıran bu milli günümüzde hem ulusal egemenliğimizi hem de onu emanet ettiğimiz çocuklarımızın da bayramını kutluyorum.

Mustafa Kemal Atatürk, ''Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır'' diyerek hem çocuklara hem de azimle çalışmaya ne kadar önem verdiğini vurgulamıştır. Dünyada çocuklarına bayram hediye eden bir milletin evlatları olmak kadar gurur verici bir duygu yoktur.

TBMM’nin kuruluşu, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasiye ve millet iradesine dayalı sisteminin temel dayanağıdır. Türk milletinin bir evladı olarak, geleceğimizi emanet ettiğimiz ve bağımsızlığımızın sarsılmaz ifadesi olan bugünü tüm Türk Milleti adına kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.

Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutlu olsun." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@