banner298

banner194

Eskişehir'de başkan adayından seçmene çarpıcı mesajlar!

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Mehmet Akif Öncel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu... Öncel, en büyük meslek sorunlarının orantısız çoğalmak olduğunu kaydetti.

ESKİŞEHİR 29.12.2021, 20:08 30.12.2021, 16:55
Eskişehir'de başkan adayından seçmene çarpıcı mesajlar!

Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Eskişehir İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Akif Öncel, odaya kayıtlı olan tüm meslek dallarının sorunlarını, oluşturdukları ekip arkadaşları ile birlikte yakından takip ettiklerini söyledi. Öncel yaptığı açıklamada, her meslek dalını temsil eden ekibiyle sorunları en yüksek perdeden diyalog içinde ve yasalar çerçevesinde savunmaya hazır olduklarını kaydederek şu ifadeleri kullandı:

'Küçük esnafın korunup kollanması için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız' 

“En büyük sorunlarımız arasında, orantısız çoğalmak ve bu anlamda Avrupa ülkelerinde olduğu gibi nüfusa oranlı işyerleri olmasının mücadelesini vermek önceliğimiz. Büyük zincir marketlerinin önüne geçilmesi için marketler yasasını daha güçlü dile getirilmesi sağlayacağız. Böylece küçük esnafın korunup kollanması için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız.”

'Bizler esnaf teşkilatının mihenk taşlarıyız' 

Oda olarak meslektaşlarının haklarını savunacaklarını da ifade eden Başkan Adayı Öncel, “Bizler bin yıllık Ahi Evran geleneğinden gelen esnaf teşkilatı olarak; vergisini ödeyen, şehrin ilk ışıkları ile her köşe başında, her sokakta, her caddede hizmet veren esnaf teşkilatının mihenk taşlarıyız. Haklı çıkarlarımız doğrultusunda tüm kurum ve kuruluşlar önünde hakkımızı savunma enerjisini kendimde ve tüm ekip arkadaşlarımızda görüyorum ve hiç kimsenin güdümünde olmadan odamız üyesi değerli meslektaşlarımızın haklarını savunacağız” diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@