Eskişehir Kent Konseyi üniversitelerin kulüp başkanlarını topladı!

Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Çalışma Grubu, Eskişehir'deki üç üniversitenin öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 28.11.2022, 15:31
Eskişehir Kent Konseyi üniversitelerin kulüp başkanlarını topladı!

Eskişehir Kent Konseyi Gençlik Çalışma Grubu Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin öğrenci kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Haller Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu, Gençlik Çalışma Grubu gönüllüleri ve şehrimizin üniversitelerinin öğrenci kulüplerinin başkanları katıldı.

İlk olarak söz alan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, kent konseyinin şehri birleştiren bir yapı olduğunu söyleyerek “Bizim kapımız herkese açık. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla kentim için ben de varım diyen herkesi dinliyoruz. Özellikle gençleri dinliyoruz ki, gençlerin fikirleri ve heyecanları bizler için gelecek için oldukça önemli. Gençlerin konuşma, fikirlerini geliştirme, paylaşma ve faaliyet geliştirme haklarını yerine getirmesini mümkün kılacak bir alanın oluşturulması her zaman önceliğimiz olmuştur ”dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ise “Biz güzel şehrimizde var olan gençliğimizin enerjisini gönüllülük ile buluşturmayı önemsiyoruz. Özellikle son yıllarda kendini her koşulda ifade eden, özgüveni gelişmiş, yaratıcı, sorun çözebilen yeni kuşaklara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple sizlerin burada olması son derece önemli. ”diye konuştu.

Gençlik Çalışma Grubu Başkanı Nazlıcan Erol da gönüllülüğün ilgi çekici yönlerini keşfetmemizi sağlayan Eskişehir Kent Konseyi ailesinin bir ferdi olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek “Gençler olarak bir araya gelerek, gençlerin kentte söz sahibi olabilmesi için kendi sorunlarına çözümler aradığı ve bunları gerekli yerlere ulaştırabileceği ortamlar yaratıyoruz. Kentimizdeki gençlerin birlik içinde ortak akılla ortaya koyacağı ürünlerin taşıyıcısı olma görevini üstlendik. Katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantı gençlerin sorunları, çözüm önerileri, fikirleri ve taleplerinin konuşulmasıyla sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@