banner298

banner194

Eskişehir OSB Türkiye'ye örnek!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun’u ağırladı...

ESKİŞEHİR 29.05.2022, 11:04
Eskişehir OSB Türkiye'ye örnek!

Ziyarette Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve bölgede yapılan yeni yatırımlar konusunda bilgiler verdi.

Başkan Küpeli hem alt yapı projeleri hem de vizyoner projeler ile sanayiciye hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, “Eskişehir’in sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar eğitimden, sosyal ve kültürel etkinliklerine kadar birçok alanda öncü rol üstlenen Eskişehir OSB olarak vizyoner çalışmalara imza atıyoruz. Sanayicimizden aldığımız güç ile hem sanayicimize hem de şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye ediyoruz” dedi.

Hedef 50 milyon metrekare

Ziyarette yatırım çalışmalarına değinen Başkan Küpeli, son 2 yıldır OSB’de arsa tahsis rekorları kırdıklarını söyledi. Gelen taleplere hızlıca cevap vermek, arsa sıkıntısı yaşamamak adına OSB’nin toplam büyüklüğünü 50 milyon metrekareye çıkarmayı hedeflediklerini ileten Başkan Küpeli, “Uzun vadede yeni yatırım alanı sıkıntısı yaşamamak adına mevcut OSB alanımızı ilk etapta 34 milyon metrekareye, ardından 45 milyon metrekareye ve daha sonra ise 50 milyon metrekareye çıkarmak istiyoruz. Yeni yatırım alanlarının kamulaştırılması noktasında gerek Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ın gerekse Valiliğimiz yetkililerinin bizlere çok büyük destekleri ve yardımları oluyor. Güzel bir koordinasyon içinde çalışıyoruz.” diye konuştu.

Eskişehir OSB Türkiye’ye örnek

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Eskişehir’in çok önemli bir sanayi kenti olduğunu söyleyerek, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’ye örnek bir OSB olduğunu ifade etti. Altun, Eskişehir OSB yönetiminin de başarılı bir yönetim anlayışı gösterdiğini, yürütülen çalışmalar, projeler ile yeni yatırımlar kazandırılması noktasında, ortaya konan performansın şehrin geleceği açısından sevindirici olduğunu söyledi. Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ın öncülüğünde şehrin potansiyelini ileriye taşıyacak projelere destek verdiklerini ifade eden Vali yardımcısı Altun, Eskişehir sanayisinin daha da gelişimi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@