banner298

banner194

ESO Akademi finale kaldı! Celalettin Kesikbaş'tan açıklama

Eskişehir Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ESO AKADEMİ projesi, Ortak Yarınlar Ödül Programı'nda finale kaldı... Başkan Celalettin Kesikbaş'tan açıklama...

ESKİŞEHİR 27.11.2022, 16:12 27.11.2022, 16:21
ESO Akademi finale kaldı! Celalettin Kesikbaş'tan açıklama

Eskişehir Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ESO AKADEMİ projesi Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından gerçekleştirilen Ortak Yarınlar Ödül Programı'nda finale kaldı.

Türkiye genelinde 180 aday içerisinde finale kalmaya hak kazanan ESO Akademi projesinin halk oylamasının başladığı belirten ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, projeye tüm Eskişehirlileri destek vermeye davet etti.

Oy verme işlemi www.ortakyarinlar.com sitesinde bulunan "Çeşitlilik ve Kapsayıcılık" kategorisinde yer alan "Gençlerin Yolunu Açanlar" kısmında Eskişehir Sanayi Odası'na projesine "Oy Ver" butonuna basarak yapılabilmekte.

ESO Akademi projesi hakkında bilgi veren ESO Başkanı Kesikbaş, “Eskişehir Sanayi Odası olarak, kurumsal sosyal sorumluluk bilinci ile birlikte mümkün anlayışıyla, genç işsizliği ve mesleksizlik sorunlarının çözümüne katkı sunabilmek için Mesleki Eğitim Merkezi projesini hayata geçirdik. Bunu yaparken bugüne kadar alışılmışın dışına çıktık ve mesleki eğitim merkezimizi gerçek bir fabrika ortamı yaratarak tasarladık. Gençlerimize, endüstri 4.0, mekatronik, robotik kodlama gibi alanlarda her türlü altyapıya sahip, modern bir mesleki eğitim merkezi kazandırdık” dedi.

Türkiye’nin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan TİSK tarafından organize edilen Ortak Yarınlar ödül programında ESO Akademinin Gençlerin Yolunu Açanlar kategorisinde finalist olarak seçildiğini hatırlatan ESO Başkanı Kesikbaş, projeye oy vererek destek sağlanmasının çok kıymetli olduğunu belirtti.

- Eskişehir Sanayi Odası o projeyle finale kaldı! Video İzle - Okumak ve izlemek için BURAYA tıkla.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@