banner298

banner194

Konya Ticaret Odası heyeti Eskişehir'de

Konya Ticaret Odası, iyi uygulamalarıyla örnek olan ve akreditasyon puanını artıran Eskişehir Ticaret Odası’na inceleme ve kıyaslama ziyareti gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİR 26.05.2022, 14:43
Konya Ticaret Odası heyeti Eskişehir'de

Eskişehir Ticaret Odası iyi uygulamaları ve hizmet kalitesiyle Türkiye’deki odalara örnek olmaya devam ediyor. Konya Ticaret Odası, iyi uygulamalarıyla örnek olan ve puanını artırarak akredite olan Eskişehir Ticaret Odası’na inceleme ve kıyaslama ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Konya Ticaret Odası heyeti, ETO’nun başarılı yönleri olan ve akreditasyonda ön plana çıkan hedef bazlı performans sistemi, meslek komiteleri performansı, üyeler arası iletişim organizasyonları, birimler arası iletişim platformu, ISO 10002 ve CRM sistemi çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

ETO Genel Sekreter Yardımcıları Arda Genç ve Okan Adıyaman odanın çalışmaları, birimleri, hizmet alanları hakkında Konya Ticaret Odası heyetine bilgi verdi. Ayrıca her iki odanın yöneticileri ve çalışanları benzer faaliyet alanlarında verilen hizmeti kıyaslamak için istişare toplantısı gerçekleştirdi. ETO’nun birimlerini de ziyaret eden Konya Ticaret Odası heyeti, ev sahipliğinden ve bilgi paylaşımı dolayısıyla ETO yöneticilerine teşekkür etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@