SGK Eskişehir İl Müdürü Lokantacılar Odası'nda

SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen’i makamında ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 25.05.2022, 14:44 26.05.2022, 10:54
SGK Eskişehir İl Müdürü Lokantacılar Odası'nda

SGK İl Müdürü İbrahim Kısa, "yapmış olduğumuz ziyaretlerle devletimiz ile milletimiz arasında köprü olmak vatandaşın ve esnafımızın her türlü sorununa çözüm bulmak adına şehrimizde bulunan tüm kurum odalar ve STK temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunarak sorunları ve talepleri yerinde ve sahada dinleyerek rehberlik hizmeti ile çözüm bulma gayreti içerisinde olmaya devam ediyoruz" dedi. 

SGK'nin işveren ve işçiler için çeşitli teşviklerinin devam ettiğini belirten Kısa, bunun duyurulması konusundaki desteklerinden dolayı Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen’e teşekkür etti. 

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen, "şehirdeki tüm kurumlar ile olduğu gibi SGK Eskişehir İl Müdürlüğü ile istişare içinde olmak esnaf teşkilatının temsilcisi olarak gurur verici" dedi. Bilen, sigorta ve Bağ-kur konusunda esnaflara yardımcı olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış oldukları ziyaret ile işverenlere ve çalışanlara sosyal güvenliğin önemi, kayıt dışı istihdamın olumsuz sonuçları, sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri ile uygulanmakta olan sigorta primi teşvikleri ve yapılandırma hakkında bilgiler paylaştıklarını dile getirdi.  Bahar Bilen, "esnafımız için belirlenen tarihlerde seminerler ile bunun tekrarlanması konusunda gerekli desteği vereceklerini belirtmişlerdir" diye ekledi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@