TÜGİAD Eskişehir ve ESOGÜ'den iş birliği sinyali

TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak'ı ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 22.04.2022, 11:03 24.04.2022, 13:41
TÜGİAD Eskişehir ve ESOGÜ'den iş birliği sinyali

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şubesi yönetimi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan ile bir araya geldi. TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Tekgöz, Ali Önal, Yiğit Çam, Özlem Yıldırım ve Onur Çelik'in bulunduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde TÜGİAD Girişimcilik Dersi açılması ve Turizm Fakültesi ile birlikte Eskişehir'in turizmini kalkındırmaya yönelik yapılabilecek ortak projeler görüşüldü. 

TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, Eskişehir'e katkı sağlayacak projelerde şehirdeki kurumlarla her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade ederek, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile birlikte de kent adına önemli projelere imza atacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak da, TÜGİAD Eskişehir Şubesi'nin bu ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Eskişehir'de iş dünyası ve üniversiteleri bir araya getirecek projeleri önemsediklerini ve TÜGİAD Eskişehir Şubesi'nin bu yönde çalışmaları olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@