Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi ve Eskişehir İlk Haber kurucusu Gökhan Yıldırım ile Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimlerine ilişkin konuştu.

Seçim güvenliğine ayrı bir başlık açan Vali Aksoy, Eskişehir ölçeğinde gerçekleşen geçmiş seçimlerin titizlikle incelendiğini, gözle görülür olayların yaşanmadığını, bunun nedeninin hem güvenlik tedbirlerinin ciddiyetle uygulanması hem de Eskişehirlilerin duyarlılık sahibi olmasından kaynaklandığına vurgu yaptı.

TÜBİTAK 100’üncü yıl özel çağrısında Anadolu Üniveristesi akademisyenlerinden başarı TÜBİTAK 100’üncü yıl özel çağrısında Anadolu Üniveristesi akademisyenlerinden başarı

Vali Hüseyin Aksoy 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimlerine ilişkin de tüm tedbirlerin şimdiden alındığını söyledi. Vali Aksoy; emniyet, jandarma ve kaymakamlarla gerekli toplantıların yapıldığını kaydetti. Vali Aksoy ayrıca partilere ve partilerin adaylarına Valiliğin kapısının her an açık olduğunu, iletişim kurmak ya da varsa bir sorun çözülmesi adına istedikleri zaman Valilikle irtibata geçebileceklerini ifade etti.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Eskişehir’de temiz bir seçim ortamının sağlanacağına da vurgu yaparak, “Eskişehir huzur ve güven ortamında seçimini yapacak” dedi.

eskisehirilkhaber.com