Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bilecik’te huzurevi sakinleri yeniden öğrenci oldu

Bilecik’te huzurevi sakinleri, açılan okuma-yazma kursuyla yeniden öğrenci sıralarına oturdu. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bilecik Huzurevi’nde kalan sakinlere yönelik açılan Okuma-Yazma Kursu açtı.

GENEL 20.09.2026 16:36 Sistem Yöneticisi 27 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bilecik’te huzurevi sakinleri yeniden öğrenci oldu
Paylaş:
N

Bilecik’te huzurevi sakinleri, açılan okuma-yazma kursuyla yeniden öğrenci sıralarına oturdu.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bilecik Huzurevi’nde kalan sakinlere yönelik açılan Okuma-Yazma Kursu açtı. Kurs kapsamında huzurevi sakinleri, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlere katılıyor. Eğitim sürecinde sakinler, yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğunu yaşarken bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, "Huzurevimizde kalan büyüklerimizin eğitim faaliyetlerine katılması ve yeni beceriler kazanması bizler için büyük önem taşıyor. Öğrenmenin yaşının olmadığını gösteren bu çalışmada, sakinlerimizin heyecanını ve mutluluğunu paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Onların talepleri doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bilecik’te sosyal yardımlar masaya yatırıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bilecik’te sosyal yardımlar masaya yatırıldı
WhatsApp
İhbar Hattı