AK Partili Günay: 15 Temmuz 2016’yı unutmadık, unutmayacağız!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı...

GÜNDEM 14.07.2022, 12:25
AK Partili Günay: 15 Temmuz 2016’yı unutmadık, unutmayacağız!

Prof. Günay mesajında, şu ifadelere yer verdi:

Bir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü daha hem hüzün hem de gurur ve kararlıkla kutluyoruz. 

"Hüzünlüyüz; Türk halkı demokrasi uğruna şehitler verdi, çocuklar, aileler sevdiklerini kaybettiler. 15 Temmuz  şehitlerimizi minnetle ve rahmetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyoruz. Gururluyuz; Milletimiz dünya siyaset tarihinde yeni bir dönemi başlattı, demokrasiye sözde değil özde nasıl sahip çıkılır tüm dünyay gösterdi. Demokrasi sözünü dillerinden düşürmeyip başka ülkelerdeki demokratik sistemleri değiştirmeye çalışan güçlere unutamayacakları bir ders verdi. Kararlıyız; her tür terör yapısı ile mücadele ediyoruz, toprak bütünlüğümüzü koruyoruz. FETÖ terör örgütünü kullanarak demokrasi ve vatanımıza karşı yapılan hain darbe girişimine o kara gecede Türk milleti güçlü duruşuyla cevap verdi. Devletimizin her kademesine sızan ve özellikle Silahlı Kuvvetler, Güvenlik Güçleri ve İstihbarat birimleri hainlerden arındıkça, terörle mücadelede son kırk yılın en büyük başarıları elde edildi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü bir Liderin milleti ile omuz omuza verdiğinde neleri değiştirebileceğinin simgesi oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türk milleti hain darbe girişimini geri püskürtülerek ortadan kaldırıldı, Türkiye tarihinde yeni bir sayfa açtı. Vatanımıza, bayrağımıza ve kutsallarımıza göz dikenleri ve saldıranları unutmadık, unutmayacağız! 15 Temmuz 2016’yı unutmadık, unutmayacağız!"

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@