banner298

banner194

Anadolu'nun yardımları Malatya'ya ulaştı

Anadolu Üniversitesi'nin, Kahramanmaraş'taki depremde vatandaşlarımıza yardım malzemeleri gönderebilmek için başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.

GÜNDEM 09.02.2023, 18:35
Anadolu'nun yardımları Malatya'ya ulaştı

Anadolu Üniversitesinin, iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’daki vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderebilmek için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda başlattığı yardım seferberliği devam ediyor. 

Bu kapsamda her gün acil ihtiyaç bölgesi olan bir şehir için yola çıkan yardım araçları bugün de Malatya’nın Yazıhan İlçesi’ne ulaştı. Anadolu Üniversitesinden gönderilen temel gıda maddeleri ile birlikte 6 kişilik aşçı ekibi de seyyar mutfaklarıyla sıcak yemek servis edebilmek için deprem bölgesine gitti. 

Yardım masası bağış kabulüne devam ediyor 

Depremin ilk günü başlatılan yardım faaliyetleri kapsamında bugüne kadar deprem bölgesine 5 kamyon, bir kamyonet ve bir minibüs dolusu acil ihtiyaç malzemesi ulaştırıldı. Yardım masasının bağış toplama çalışmaları Anadolu Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi fuaye alanında oluşturulan yardım masası aracılığıyla hafta içi her gün saat 08.30 ila 20.00 saatleri arasında toplanan öncelikli ihtiyaç olan yardım malzemelerini, Eskişehir Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine gönderilmeye devam edilecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@