banner298

banner194

CHP'li Çakırözer TBMM eski başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Vilayet Meydanı’nda düzenlenen törenlere katıldı.

GÜNDEM 02.09.2022, 16:40 02.09.2022, 16:48
CHP'li Çakırözer TBMM eski başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 2 Eylül Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vilayet Meydanı’nda düzenlenen törenlerden mesajını yayınlayan Çakırözer, “Gururluyuz, onurluyuz, coşkuluyuz! Eskişehirimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı! Kurtuluş Savaşı'nın merkezinde yer alan Eskişehir’imiz ve Eskişehirliler savaşta büyük acılar çekmiş, bedeller ödemiştir. Ancak azim, cesaret ve kararlılıkla vatanımızı koruyup, kurtarmıştır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kadın erkek, genç yaşlı tüm kahramanlar verdiği büyük mücadele ile tüm dünyaya örnek olmuş, Eskişehir ve Eskişehirliler adlarını altın harflerle tarihe yazdırmışlardır. Eskişehirimiz 100 yıl sonra da, Cumhuriyet ve Atatürk sevdası taşıyan bir kent olarak da örnektir! Bundan sonra da Eskişehir’in, Eskişehirlillerin Cumhuriyet ve Atatürk sevdası hiç bitmeyecektir” dedi. 

‘KURTULUŞ GÜNLERİ KUTLANMAZ’ DEMİŞTİ!  

Çakırözer, kutlamalarda TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'n katıldığı bir programda “Şehirlerin kurtuluş yıl dönümleri kutlanıyor. Kesinlikle karşıyım. 2 Mart'ta Rize kurtulmuş, kim diyor? Yok Erzurum şu Mart'ta. Şehirlerin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla kutlama yapılmaz. Cihan harbi bitti, müstevliler alacaklarının birkaç kat mislini aldı ve öyle gittiler, çekildiler. Kurşun sıkmadık ki” sözlerine de tepki gösterdi.c

“SONSUZA DEK GURUR VE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ!” 

Çakırözer’in değerledirmeleri şöyle: 

“Eskişehirmizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını ‘şehirlerin kurtuluş günleri kutlanmaz’ diyenlere inat kahraman gazilerimiz, aydınlık yarınlarımız gençlerimiz ve hemşehrilerimizle büyük gurur ve coşku ile kutladık! Dünyaya örnek olmuş Kurtuluş Savaşımızı, Büyük Taarruzu, Sakarya’yı, Dumlupınar’ı 'Kurşun sıkmadık ki' diye aşağılayanlar, şehirlerin kurtuluşu kutlanmaz diyenler unutmasınlar ki ATA'mızı, bağımsızlığımızı, Cumhuriyetimizi unutturmayacağız! 100 yıl geçse de hem şehirlerimizin kurtuluş günlerine, hem de ulusal bayramlarımıza sonsuza dek sahip çıkacak, ilelebet yaşatacağız!” 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@