banner298

banner194

Muharrem Şenel'den çağrı

Eskişehir Bilecik Tabip Odası (EBTO) Başkanı Muharrem Şenel, başlattıkları imza kampanyasına destek talebinde bulundu. İşte detaylar...

GÜNDEM 19.04.2022, 13:41
Muharrem Şenel'den çağrı

Muharrem Şenel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İçimiz sızlayacak bildiğimiz gibi, 17 Nisan Dr. Ersin Arslan'ın öldürüldüğü tarihti. Tam on yıl oldu Dr. Ersin katledileli, bizler 'Sağlıkta Şiddet Sona Ersin' diyeli. O günden beri verilen pek çok söze rağmen elle tutulur bir Sağlıkta Şiddeti Önleme Yasası çıkmış değil. En son 14-15 Mart'ta yoğun katılımlı g(ö)rev eylemi sonrası verilen vaadler de gerçekleşmemiş, acil 10 talebimiz havada kalmıştır. 

Bu sebeple, sesimizi duyurabilmek adına yurt genelinde TTB tarafından bir imza kampanyası başlatılmıştır. 

İmza kampanyamız Dr. Ersin Arslan’ın öldürüldüğü tarih, yani 17 Nisan itibarıyla başlamıştır ve Dr. Kamil Furtun'un öldürüldüğü tarih olan 29 Mayıs'a kadar sürecektir. Tüm hekimlerin ve  kamuoyunun desteğini alacağımız imza kampanyasında hem elektronik ortamdan (www.change.org/HekimlereKulakVer) hem de kağıt imza formuna yazılı şekilde imzalar atılabilecektir. Tüm hekimlerin, yurttaşların ve kurumların imzalarına açık olan imza kampanyamızla ilgili  herhangi bir sorunuzda bizimle iletişime geçebilirsiniz." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@