banner298

banner194

Oğuzhan Özen kadınları unutmadı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Oğuzhan Özen'den çarpıcı mesaj...

GÜNDEM 08.03.2022, 14:08 10.03.2022, 10:41
Oğuzhan Özen kadınları unutmadı!

ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Öznür Oğuzoğlu, Soner Bostancı ile Erdem Uslu, ESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadın personelin Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Genel Müdür Özen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir toplumun ilerlemesi ve gelişmesi o toplumdaki kadınların gücünü akıl ve bilimden almasına bağlıdır. Güçlü bir toplum güçlü kadınlarla var olur. Kurtuluş ve kuruluşumuzda canını feda eden kahraman kadınlarımız başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kalkınma hamlelerinde alın teri dökerek en ön saflarda yer alan kadınlarımızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine çıkması için emek harcayan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarken, kadınlarımızı hayatın bütün alanlarında yüreklendirerek yanında olan erkeklerimizi de ayrıca kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@