Vali Ayyıldız: Ramazan ayı ayrı bir önem ifade ediyor

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

GÜNDEM 22.03.2023, 15:24
Vali Ayyıldız: Ramazan ayı ayrı bir önem ifade ediyor

 Vali Erol Ayyıldız mesajında, şu ifadelere yer verdi:

Allah’ın lütuf ve rahmetinin müminler üzerine sağanak sağanak yağdığı Ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve heyecanı içindeyiz. Zamanı yaratan ve bereketlendiren, bizi mübarek aylara ulaştıran Rabbimize sayısız hamd ü senâlar ediyoruz. 

Millet olarak zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu zamanda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da güçlendiği Ramazan ayı ayrı bir önem ifade etmektedir. Peygamber Efendimiz (s.a.s), ‘‘Bir kimse kardeşine yardım ettiği müddetçe Allah da ona yardımını sürdürür.’’ buyurmuşlardır.  Bu hadis-i şerifi bir yaşam tarzına dönüştüren aziz milletimiz tarih boyunca dayanışma ve yardımlaşmanın merkezde olduğu bir medeniyet kurmuştur. Asrın felaketini yaşayan milletimiz bu medeniyet mirasına sahip çıkarak asrın dayanışmasını göstermiştir, göstermeye de devam etmektedir. Sahip olduğumuz bu dayanışma ve yardımlaşma ruhu Ramazan ayı ile daha da bereketlenecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur, ülkemize bereket ve tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Eskişehirli hemşehrilerimize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlı Ramazanlar diliyorum.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@