Adana'da Eskişehir rüzgarı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın, “V. Frank” adlı oyunu, 23. Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’nde iki gün kapalı gişe sahnelendi ve izleyiciden tam not aldı.

KÜLTÜR SANAT 14.04.2022, 16:39
Adana'da Eskişehir rüzgarı!

Eskişehir Şehir Tiyatroları, Adana’da devam eden 23. Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivalinde, geçtiğimiz günlerde iki temsil gerçekleştirerek Adanalı tiyatro severler ile buluştu.

Her yıl seçkin tiyatro oyunlarının izleyici ile buluştuğu Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivalinde sahnelenen ve Yönetmenliğini Devlet Tiyatrosu sanatçısı, Yunus Emre Bozdoğan’ın üstlendiği “V. Frank” oyununun biletleri günler öncesinden tükenmişti. Gösterimleri tamamen dolduran Adanalı tiyatro severler, oyunu büyük bir beğeni ile izleyerek ayakta alkışladılar. İki günde, yaklaşık bin kişinin izlediği “V. Frank”, festivalin göz dolduran oyunları arasında yer alarak Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etti.

Oyun sonrası alkışlar eşliğinde festival yetkilileri, Eskişehirli tiyatro sanatçılarına katılım belgesi takdim ederek beğeni ve teşekkürlerini dile getirdiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@