banner298

banner194

Odunpazarı'nda çocukların konseri büyük beğeni topladı

Odunpazarı Kent Konseyi Çocuk Meclisi Geleceğin Sesleri Korosu 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

KÜLTÜR SANAT 29.08.2022, 11:32 29.08.2022, 17:42
Odunpazarı'nda çocukların konseri büyük beğeni topladı

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, ‘‘Odunpazarı Kent Konseyi‘mizin en özel grupları içerisinde yer alan Çocuk Meclisi Geleceğin Sesleri Korosu’ndaki miniklerimiz burada sadece bir konser vermiyor .Bu konserlerle aynı zamanda onlara sahne deneyimi kazandırmış, kişisel gelişimlerine ve özgüvenlerine katkı vermiş oluyoruz. Çocuklarımızda son yıllarda teknoloji bağımlılığı gözlemlemekteyiz ve buna bağlı olarak arkadaşlık ilişkileri de zayıflıyor. Biz de Odunpazarı Kent Konseyi olarak çocuklarımıza sanatı, kültürü ve müziği sevdirmek, teşvik etmek ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek adına Çocuk Meclisimizin bünyesinde Geleceğin Sesleri Koromuzu kurduk. Çocuk meclisimizdeki çocuklarımız bu faaliyetleri haricinde kendi gelişimlerine ve kente faydalı projelerde de yer alıyorlar. Odunpazarı Kent Konseyi olarak çocuklarımıza katkı vermeye devam edeceğiz. 

Çocuklarımız bugün de Sahibinden Grubu’nun katkılarıyla anlamlı ve keyifli bir konsere imza attı. 30 Ağustos ruhunu ezgilerle hissetmek,toplumsal mesajlar içeren şarkıları duymak biz ve dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Koro çalışmalarını özveriyle yöneten ve çalıştıran koro şefimiz Özgecan Üçkaya’ya ve değerli zamanlarından ayırarak çocuklarını düzenli olarak çalışmalara göndererek destek olan ailelerimize teşekkür ederiz. Tabii ki çocuklarımızı da bizlere yaşattıkları keyifli anlar için tebrik ediyoruz’’ dedi. 

Konser sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ,Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Önder ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru tüm koro üyesi çocuklara ve eğitmenleri Özgecan Üçkaya‘ya teşekkür ederek ,toplu aile fotoğrafı çektirdiler. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@