Eskişehir’de Zafer Partisi karıştı: Olağanüstü kongre kararı!

Zafer Partisi Eskişehir teşkilatında kazan kaynıyor… Yöneticiler istifa etti… Üyelerden tepki yağıyor… Olağanüstü kongre kararı alındı…

SİYASET 27.07.2022, 22:35 27.07.2022, 22:57
Eskişehir’de Zafer Partisi karıştı: Olağanüstü kongre kararı!

Ümit Özdağ’ın liderliğinde kurulan Zafer Partisi, büyük umutlar beslediği Eskişehir’de sorun yaşıyor.

Kurucu başkanlığını Soner Çam’ın yaptığı Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, hızlı başladığı teşkilatlanma çalışmalarında kan kaybetmeye başladı.

BAYRAM BİNGÖL'E TEPKİ

Soner Çam’ın görevden ayrılmasıyla beraber İl Başkanlığı koltuğuna oturan Bayram Bingöl’ün, Milli Görüş çizgisinde olduğu, Yeniden Refah Partisi Eskişehir teşkilatında oturtamadığı anlayışı Zafer Partisi’nde uygulamak istediği, bu nedenle parti içerisindeki milliyetçi, ulusalcı ve entelektüel isimlerde rahatsızlık başladığı parti kulislerde konuşuluyor.

YÖNETİCİLER İSTİFA ETTİ 

Söz konusu rahatsızlığı doğrular nitelikte bir gelişme yaşandı. İl yönetiminden dört ismin istifa ettiği, yedek üyelerin ise istifa eden isimlerin boşalttıkları görevlere gelmek istemedikleri bilgisine ulaşıldı. Öte yandan, tüzük gereği ayda en az iki kere yapılması gereken yönetim kurulu toplantılarının da yapılamadığı alınan bilgiler arasında.

OLANLAR GENEL MERKEZ'E ULAŞTIRILDI

Parti içerisindeki bu sorunların Zafer Partisi Genel Merkezi’ne de iletildiği, Genel Merkez’in Eskişehir’de araştırma yaptığı ve bunun sonucunda olağanüstü kongre istediği bilgisine ulaşıldı.

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Tüm bu gelişmelerle beraber Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı olağanüstü kongre kararı aldı. Yeni başkanın belirleneceği kongre, olağan dışı bir gelişme yaşanmazsa 20-21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (3)
Bozkurt 2 yıl önce
Zafer Partisine yakışmayan hareketler Ümit Özdağ nasıl böyle bir il başkanına onay verdi oyum zafer partisineydi ama artık hiç bir partiye güvenim kalmadı
Mucahit 2 yıl önce
Hadi ordan milligorus cizgisindeymis... bu kişiyi milli gorus ismiyle yanyana getirmeniz dogru degil
Bombacı 2 yıl önce
Çok şükür bütün il ve ilçe teskilatlarimiz görevinin başında kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..Geçin bunları bizim derdimiz koltuk değil vatan millet
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@