banner298

banner194

Genel Merkez son noktayı koydu: Zihni Çalışkan ile yola devam!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı ekseninde ortaya çıkan iddialara ilişkin Genel Merkez'den açıklama geldi… Zihni Çalışkan’a ilişkin ne denildi? İşte haber…

SİYASET 06.07.2022, 23:43 07.07.2022, 16:48
Genel Merkez son noktayı koydu: Zihni Çalışkan ile yola devam!

AK Parti içerisindeki çeşitli sorunlardan dolayı İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın Genel Merkez tarafından görevden alınabileceği iddia edilmişti.

İlk açıklama, AK Parti Eskişehir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz’dan gelmişti. Burgaz, Zihni Çalışkan’ın görevine devam ettiğini, AK Parti Genel Merkezi’nin Çalışkan’a hangi görevi verirse yapacağını ve teşkilatın 2023 seçimlerine de Zihni Çalışkan başkanlığında gireceğini açıklamıştı.

Sağlı Sollu Haber’in ulaştığı AK Parti Antalya Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve aynı zamanda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu iddianın doğru olmadığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

‘GENEL MERKEZ’İN BÖYLE BİR TASARRUFU YOK’

"Eskişehir İl Başkanımız Zihni Çalışkan kongreyle geldi. Şu an için Genel Merkez’imizin böyle bir tasarrufu yok. Genel Merkez’imizin görevden alma gibi bir tasarrufu yok.”

Eskişehir AK Parti'de sıcak gelişme! Hasan Burgaz neye işaret etti? Okumak için linke tıkla: https://www.saglisolluhaber.com/siyaset/eskisehir-ak-parti-de-sicak-gelisme-hasan-burgaz-neye-isaret-h9128.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@