Melih Aydın 'ben de varım' dedi! Aday adaylığını resmen ilan etti

İş İnsanı Melih Aydın, İYİ Parti'den Eskişehir milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti... Adaylık programında ilgi yoğundu...

SİYASET 22.03.2023, 15:09
Melih Aydın 'ben de varım' dedi! Aday adaylığını resmen ilan etti

14 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine adım adım yaklaşılırken, partilerde milletvekili aday adayı olan isimler bir bir kamuoyu karşısına çıkmaya başladı.

Aday adaylığı heyecanı yoğun olan İYİ Parti'de Melih Aydın, milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törende, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil, parti yöneticileri ve bazı aday adayları da hazır bulundu.

Melih Aydın yaptığı adaylık açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehir’in temsiliyeti konusunda beraber yol yürüdüğüm iyi parti eskişehir il başkanım, il yönetim kurulu üyelerim, ilçe başkanlarım, her biri birbiriden kıymetli üyelerimiz, Eskişehirin İYİ’leri, davetime icabet eden Kıymetli büyüklerim, sevgili kardeşlerim, değerli dostlarım, en başından beri arkamda dağ gibi duran ailem, sevgili eşim, oğlum Aslan’ım, gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarım, saygıdeğer basın emekçileri ve tüm hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, beni çok mutlu ettiniz. 

'KOLLARI SIVADIM'

Bugün burada malumun ilanı için toplandık. derdimiz memleket, meselemiz CUMHURİYET! Malum sıkıntımız çok, çözebilen yok. üstelik dalga geçer gibi konuşmalar, halkımızın yediği fırçalar, çok kolay kaybettiğimiz canlar bendeki sabrı da tüketti. Dün tam 12 kırsal ilçemizi gezdim. Daha yakın zamanda  depremde kaybettiğimiz onca canın acısı içimizdeyken, arkasına gelen sel afeti tekrar yaktı canımızı. (bakın felaketi demiyorum) felaket olan afet değil yapılaşmanın kendisi, alt yapının yetersizliği. Orda kaybettiğimiz yurttaşlarımız için evet birilerini kaybettik ama toprakta suya kavuştu diyecek kadar şuursuz bir zihniyetle karşı karşıyayız. Üstelik ben en az 10 yıldır her platformda bugünlerin geleceğini, içine sıkıştırıldığımız ideolojinin, rant sevdasının, ayrımcı politikaların, beceriksiz ekonomi yönetiminin bizleri felakete sürükleyeceğini bas bas bağırdım. Geldiğimiz nokta ortadadır. Madem her türlü vergiyi veren, istihdam sağlayan, her türlü vatandaşlık görevini yerine getiren sade vatandaş olarak konuşarak, uyararak, bağırarak olmuyor ben de KOLLARIMI SIVADIM , işimi gücümü bıraktım, memleket sevdasıyla bu şerefli görevin itibarını geri vermeye, memleketimizin sorunlarını sadece dile getirmek için değil çözüm sunmak için adımı konuşturmaya başladım.

'GÖREV BİZİ BEKLİYOR'

Cumhuriyetçi Milliyetçi Atatürkçü bir Türk Genci olarak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde bizlere emrettiği gibi Türk İstiklalini Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için şimdi söz Türk Gençlerindedir, GÖREV BİZİ BEKLİYOR! Üstelik çocuklarımızın geleceğinin çalınmasına, gençlerimizin öz yurdunda iş aş kaygısına sıkıştırılmasına, kadınlarımızın sürekli aşağılanmasına, tacize tecavüze uğraşmasına, esnafımızın kepenk kapatmasına, emeklimizin 3 kuruş verilerek avutulmasına, çiftçimizin ananıda al git diyerek kovulmasına, doğamızın talana uğratılmasına, sokak hayvanlarımızın canları yokmuş gibi davranılmasına da dur demek için GÖREV BİZİ BEKLİYOR! 

'EN ÇOK KONUŞULAN VEKİLLERDEN BİRİ OLACAĞIM'

Aynı hasaasiyetlerde buluştuğumuz, Cesurlar Hareketinin kurucusu İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in gençlerimize kadınlarımıza ne kadar önem verdiği ortadadır. Bizlere düşen de Gençlik şehri Eskişehirin hak ettiği temsiliyete ulaşması, şehrimizin adının daha da fazla duyurulmasıdır. İnşallah ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ olarak anılacağım bu yolda TÜRKİYE'NİN en çok konuşalan vekillerinden biri olacağıma inancım tamdır. Çok şükür Sağlığım yerinde enerjim, heyecanım yüksek! Bu sebeplerle; ESKİ ŞEHİRİN SİYASETTEKİ YENİ YÜZÜ OLMAYA, TÜRKİYENİN YENİ YÜZYILINA DA ADIMI YAZDIRMAYA GELİYORUM. En başından beri fazlasıyla, gösterdiğiniz teveccüh ve DESTEKLERİNİZLE İYİ PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN ADAY ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM. Başlıyoruz!"

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@