En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

İshak Gündoğan'ın alkollü olduğu iddia edilmişti: Çamur atıyorlar!

Siyaset 02.06.2021, 21:07

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın alkollü olduğu iddia edilen görüntüleri sosyal medyaya sızmıştı. Gündoğan "Çamur at izi kalsın" yorumunda bulundu.

ÖZEL HABER

Eskişehir Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın, ilçedeki bir tarlada sondaj çalışması sonrası alkollü halde çalışmalarını anlattığı iddia edilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca gündem oldu.

Konuya ilişkin Sağlı Sollu Haber'e konuşan Başkan Gündoğan, "O an ilçemize bir kazanım oluşturduğumuz için çok sevinçliydim, insanlarla sevincimi paylaştım" dedi.

Gündoğan açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Önceki yıllarda satılan sanayi alanı arsasını mahkeme kararıyla Mahmudiye Belediyemize kazandırdık. Hemen ardından oradaki sondaj kuyusuna derin kuyu su pompası indirerek suyumuzu toprakla buluşturduk. Amacımız, sanayi alanındaki ağaçları sulamak, yakında yapımına başlayacağımız sanayi dükkanları ve sosyal tesislerin su ihtiyacını karşılamak. İşte biz, ilçemiz için bu icraatleri yaparken birileri sabote etme derdinde. Mahmudiye Belediye Başkanı olarak ben buna izin vermem. Bizde mesai kavramı yoktur. 24 saat çalışırız. Bakın gecenin o saatinde kuyuya dalgıç pompa indirildi. Bende bizzat incelemek için oradaydım. İşin başında bulundum. Herkes gibi evimde yatabilirdim de. Ama Mahmudiye'm için işin başında durmayı tercih ettim. Ancak birtakım aklı evveller beni ağır ithamlarla suçlayarak itibarsızlaştıracaklarını zannediyorlar. Bunu yapamazlar. Ben, ilçeme bir yatırım yapmanın sevincindeydim orada, neşeli bir halim vardı. Ne var ki bunda? Ama Türkiye'de insanları öyle bir hale getirdiler ki, gülmek, neşeli olmak bile olağanüstü bir durummuş gibi karşılanıyor. Ben seçildiğimde bir söz verdim: Benim ilçeme vefa borcum var. Ve bu borcu ödemek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Önceden Mahmudiye'yi hak ettiği yere getiremeyenler, şimdi boş şeylerle beni yıpratmaya çalışıyor. Şunu da ifade etmek isterim. O videodan hiç rahatsızlık duymadım. Ne güzel, ilçemize güzel bir hizmet yapmışız ve mutluluğumuzu, sevincimizi, neşemizi paylaşıyoruz. Ama birileri bizim hizmetlerimizi gölgelemek için ağır suçlamalar yapıyorlar. Bilsinler ki 'çamur at izi kalsın' diyenleri mahçup edeceğim."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@