banner298

banner194

Afyonkarahisar'da feci kaza: Yaralılar var!

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kavşaktan hızlı bir şekilde geçen tır, minibüs ve otomobile çarptı, olayda 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

AFYON 28.09.2021, 22:11 28.09.2021, 22:27
Afyonkarahisar'da feci kaza: Yaralılar var!

Kaza, Afyonkarahisar-Antalya karayolu çıkışında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Z. T. idaresindeki tır, yokuş yukarı çıktığı esnada iddiaya göre, ışık ihlali yapması sonucu önce kavşakta dönmeye çalışan Y. Y.’nin kullandığı minibüse ardından F. K. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçlar hurdaya dönerken, sürücüsünün ışık ihlali yaptığı öne sürülen tır ise olay yerinden yaklaşık 100 metre ilerde durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler kazada yaralanan tır sürücüsü Z. T. ile birlikte diğer araçların sürücüsü F. K. ve Y. Y. ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan M. A.’yı ambulanslar ile hastanelere kaldırdı. Yaralılardan M. A.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın ardından hurdaya dönen araçlar kazanın şiddetini gözler önüne sererken, çevre sakinleri ise kazaların meydana geldiği kavşak için güvenlik önlemi alınmasını istedi. Öte yandan Dinar ilçesinde aynı bölgede geçtiğimiz hafta da benzer bir kaza meydana gelmişti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@