TEKNOFEST bu yıl Afyon'da! Neden Eskişehir'de değil?

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde yaptığı konuşmada, TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da yapılacağını kaydetti.

AFYON 10.01.2022, 21:27 11.01.2022, 14:18
TEKNOFEST bu yıl Afyon'da! Neden Eskişehir'de değil?

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kentteki yerel ve yaygın medya mensuplarının katılımıyla gece düzenlendi.

Gazetecilerin buluştuğu geceye, Vali Çiçek’in yanı sıra milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, Afyonkarahisar Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Sezer Küçükkurt, sektörün yaşadığı sıkıntıları bildiklerini ve bu sorunların çözümünü her ortamda dile getirdiklerini ifade etti. Başkan Küçükkurt, cemiyetin, ülkenin medya anlamında kalkınması noktasında gereken hassasiyeti gösterdiğini belirterek, “Bizler aldığımız mesleki mirası bizden sonraki nesillere aktardığımızda mutlu olacağız” diye konuştu.

“Basını güçlü bir kentteyiz”

Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Vali Çiçek ise kent basının güçlü olduğunu ifade etti, ardından önemli bir müjde vererek TEKNOFEST'in 2022 yılında Afyonkarahisar'da yapılacağını duyurdu.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek

Vali Çiçek konuşmasında, şu ifadelere yer verdi: “Afyon'da bütün gazeteciler ve idareciler birliktelik içerisinde. Geldiğimizi günden bu yana Afyonkarahisar’ın birlik olmasından bahsediyoruz ve bugün bunun sağlandığını görüyoruz. Bütün ilçeler protokolle birlikte burada. Basını güçlü bir kentteyiz. Afyonkarahisar’ın güçlü bir basına sahip, kalemi güçlü, fikri takip eden medya mensupları var. Özellikle inanılmaz bir fikri takip var. Afyonkarahisar her yerde gündem. Bunların hepsi birlik ve beraberlik içerisinde yapılıyor. TEKNOFEST yarışmaları Ağustos ayı içerisinde Afyonkarahisar’da, zaferin 100. yılında şehrimizde yapılacak” dedi.

Öte yandan, TEKNOFEST'in, havacılığın başkenti olarak anılan Eskişehir'de yapılamaması, Eskişehir lobisinin yetersizliğini bir kez daha gündeme getirdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Engin Yiğit 2 yıl önce
Afyonkarahisar bu yıl Milli Mücadele'nin 100 yılını Kocatepe'de kutlayacak. Verilmesinin ana sebebi bu olabilir. Ayrıca Afyonkarahisar'a verilmesinde şaşırılacak bir durum yok. Afyonkarahisar'da bu ülkenin bir vilayeti sonuçta..
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@