banner298

banner194

İnönü'nün havası kirli mi? İlçede ölçüm başladı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde çevre kirliliği şikayetleri vardı... Çevre Bakanlığı Mobil Hava Kalitesi Ölçüm İstasyonu'nu ilçeye getirdi... İşte ayrıntılar...

ÇEVRE 03.12.2022, 15:53 03.12.2022, 16:05
İnönü'nün havası kirli mi? İlçede ölçüm başladı

Eskişehir İnönü İlçesinde oluşan hava kirliliği sebebiyle İnönü Belediye Başkanlığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiği Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu ölçüm yapmaya başladı.

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un talepleri doğrultusunda artan hava kirliliği şikâyetleri nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan talepler doğrultusunda Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu ilçede çalışmalarına başladı.

İnönü İlçesi Cumhuriyet Meydanına kurulan Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu üç hafta süre ile ilçenin hava kalitesini ölçerek çıkan sonuçlara göre ilçe sakinleri tarafından yapılan şikâyetler değerlendirilecek.

İlçe merkezinde üç hafta süre ile ölçüm yapacak olan Mobil Hava Kalitesi Ölçüm cihazının ilçede görevlendirilmesinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve çalışanlarına teşekkür etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@