Anadolu Üniversitesi o törene ev sahipliği yapacak

Anadolu Üniversitesi BİLTEVT’2023 ve Engelsiz Bilişim Ödüllerine ev sahipliği yapacak...

EĞİTİM 21.07.2023, 11:48
Anadolu Üniversitesi o törene ev sahipliği yapacak

Anadolu Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda ve 2022-2023 akademik döneminde alanında tanınan, saygın birçok kongreye ev sahipliği yapmıştı. Yeni dönemde de birçok saygın kongreye ev sahipliği yapacak olan Anadolu Üniversitesi bilimsel ve akademik açıdan önemli olan toplantıları başarıyla gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Üniversitemiz, BİLTEVT’2023: “Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım” Uluslararası Engelsiz Bilişim 2023 Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.

Engelsiz Bilişim Ödülleri sahiplerini bulacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesinin sekretaryasını yürüttüğü Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından, Türkiye’de engellilere yönelik yürütülen başarılı bilişim hizmetlerine Engelsiz Bilişim Ödülleri verilecek. Ödül Töreni, 20 Eylül 2023 tarihinde Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Eskişehir’de düzenlenecek olan BİLTEVT’2023:“Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım” Uluslararası Engelsiz Bilişim 2023 Kongresi açılışında gerçekleştirilecek.

Dileyen herkes, Engelsiz Bilişim Ödülleri’ne web sayfası üzerinden 1 – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında ilgili kategoride başvuru yapabilecek veya aday gösterebilecek. Aday gösterilen kurum ya da hizmetler oluşturulan jüri üyelerince değerlendirilerek her kategoride ödüle layık görülen kurum ya da hizmetler belirlenecek.

Aday gösterilecek kurum ya da hizmetin, bilişim teknoloji ve hizmetlerinden yararlanarak, engelli bireylerin: sosyal ve ekonomik hayatlarına, kamu kurum hizmetlerinden yararlanmalarına, eğitimlerine ve bilgiye erişimlerine doğrudan ya da dolaylı katkı sağlaması ve bu hizmetlerin uygulamaya geçmiş olması şartı aranacak. Detay bilgi ve müracaat için: https://www.engelsizbilisimodulleri.com/

BİLTEVT 2023, 20-22 Eylül tarihlerinde Anadolu Üniversitesinde

“Biltevt2023: Uluslararası Engelsiz Bilişim 2023 Kongresi”, kurumlar arası iş birliğiyle Eskişehir’de Üniversitemiz ev sahipliğinde 20-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin sekretaryasını yürüttüğü Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla gerçekleşecek kongrede oturumlar hem yüz yüze hem de çevrimiçi şekilde planlanıyor.

Kongreye dair detaylı bilgi ve başvuru için https://engelsizbilisim.org/biltevt/ web adresi ziyaret edilebilir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@