banner298

banner194

Bugün ESTRAM'ı öğreniyoruz

Milli Zafer İlkokulu öğrencileri ESTRAM’ı ziyaret ettiler. Minik öğrenciler eğlenceli ve öğretici gezi sırasında merak ettikleri sorulara da yanıt buldular...

EĞİTİM 09.12.2022, 14:09 10.12.2022, 13:58
Bugün ESTRAM'ı öğreniyoruz

Milli Zafer İlkokulu 3. sınıf öğrencileri okul gezisi kapsamında ESTRAM’ı ziyaret ettiler. Minik öğrenciler eğlenceli ve öğretici gezi sırasında merak ettikleri sorulara da yanıt buldular. 

Eskişehir Hafif Raylı Sistem projesini incelemek ve tramvayların çalışma sistemini görmek üzere teknik okul gezisi düzenleyen Milli Zafer İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, ESTRAM’ın misafiri oldular. 

Öğrencilere ESTRAM Hareket Merkezi’ndeki yetkililer nezaretinde tanıtım gezisi düzenlendi. Burada bakım atölyesi, araç yıkama ünitesi, tramvay ile depo sahasını yerinde gören ve geziye katılan 30 öğrenciye, toplu taşımada uyulması gereken kurallar da uygulamalı olarak anlatıldı.

Tramvay donanımları da tanıtan ESTRAM görevlileri, minik öğrencilerin merak ettikleri sorulara da yanıt verdiler. Minik öğrenciler de kendilerini ağırladıkları ve bilgilendirdikleri için yetkililere teşekkür ettiler.

Okul gezisi günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@