banner298

banner194

Büyükşehir çocukları Pinokyo ile buluşturuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi yarıyıl tatilinde de düzenlediği atölyeler ile çocukların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

EĞİTİM 02.02.2023, 17:17
Büyükşehir çocukları Pinokyo ile buluşturuyor

23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasındaki yarıyıl tatiline özel birbirinden farklı 25 atölye hazırlayan Çocuklar Hakları Birimi, çocukların dünyasını renklendirmeye, eğlenirken öğrenmelerine destek olmaya devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Kukla Yapım Atölyesi işbirliğiyle düzenlenen “Pinokyo Konuşuyor” adlı kukla atölyesinde çocuklar masallarını dinledikleri Pinokyo ile buluştular. 

Büyükşehir Belediyesi Kukla Yapım Atölyesi Kukla Yapım Sanatçısı Filiz Çankaya Uzun’un gerçekleştirdiği atölyede 7-12 yaş çocuklar unutamayacakları bir deneyim yaşadılar. 

Çocuklara Filiz Çankaya Uzun tarafından yapılan kukla gösterisi ve masal anlatımı sonrası, daha önce atölyede hazırlanan Pinokyo kuklalarının boyama etkinliğine geçildi. Çocuklar etkinlikte büyük bir heyecan ve mutlulukla masal kahramanı Pinokyo kuklasını boyadılar. Aynı gün bir diğer etkinlik ise 5-6 yaş minikler için düzenlendi. Gülten Taflıoğlu Bal tarafından gerçekleştirilen “Küçük Fiziloflar P4C” atölyesine katılan minikler de eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar. 

Çocuk Hakları Birimi’nin yarıyıl atölyeleri 3 Şubat Cuma günü tamamlanacak. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@