Çağfen Koleji'ne anlamlı ödül!

Türkiye Sakatlar Derneği, Çağfen Koleji'ni ödüle layık gördü... Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin'den önemli açıklama...

EĞİTİM 23.05.2022, 15:41 24.05.2022, 17:15
Çağfen Koleji'ne anlamlı ödül!

Türkiye Sakatlar Derneği yönetimi Çağfen Koleji'ni ziyaret etti, Çağfen Koleji öğrencisi Kayra Kurtoğlu'nu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Yarışması'nda finale kaldığı “Kendi Enerjisini Üreten Akülü Tekerlekli Sandalye” projesi nedeniyle tebrik ederek ödül takdim etti.

Çağfen Koleji Okul Aile Birliğinin başlattığı "Bir Kapak da Senden" sosyal sorumluluk projesi için toplanan kapaklar da dernek yöneticilerine teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Cafer Eşen ve dernek üyeleri Çağfen Koleji Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileri yapılan ziyarette öğrencilerle bir araya gelerek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Çağfen öğrencisi Kurtoğlu ve öğretmeni Özmumcu'ya ödül takdim ettiler

Çağfen Koleji öğrencisi Kayra Kurtoğlu'nu ve Fizik Öğretmeni Meryem Özmumcu'yu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yarışmasında finale çıkma başarısı gösterdikleri “Kendi Enerjisini Üreten Akülü Tekerlekli Sandalye” projesi nedeniyle tebrik eden Dernek Başkanı Cafer Eşen, Kurtoğlu ve öğretmeni Özmumcu'ya plaket ve ödül takdim etti. Cafer Eşen, öğrencilerin engelli bireylere yönelik böyle projeler üretmelerinden gurur duyduklarını, Çağfen Koleji yöneticileri ve öğretmenlerini de öğrencilerini engelli bireylerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına duyarlı, onlar için düşünen, çaba harcayan öğrenciler olarak yetiştirdikleri için kutladıklarını ifade etti.

"Bir Kapak da Senden" sosyal sorumluluk projesinde toplanan kapaklar teslim edildi

Ziyarette, Çağfen Koleji Okul Aile Birliği tarafından başlatılan "Bir Kapak da Senden" sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan kapaklar da Dernek yöneticilerine teslim edildi. Dernek Başkanı Cafer Eşen, söz konusu proje için de teşekkür ettiklerini, kampanyada toplanan kapakların engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin edilmesinde kullanılacağını söyledi.

Serkan Can Zengin: Öğrencilerimize yönelik her türlü projeyi önemsiyor ve destekliyoruz

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin ise “Öğrencilerimizin bilimsel dayanaklı çalışmalar yapması bizler için ve geleceğimiz için çok önemli. Her şeyden önemlisi sürdürülebilir bir yaşam ve dünya için projelerin her türlüsünü önemsiyoruz. Bazen bilimsel projelerle bazen sosyal sorumluluk projeleri ile sürdürülebilir bir yaşam amacımızı öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@