Erkan Trükten'den Eskişehir'de flaş 'korona aşısı' iddiası!

Tarih Felsefecisi Erkan Trükten Eskişehir'de Sinerji Hareketi Derneğinin düzenlediği etkinlikte 21. Yüzyıl'da Türkiye ve Küresel Yeni Dünya Düzeni Politikası adlı konferansda konuştu.

EĞİTİM 10.07.2023, 10:30 10.07.2023, 10:39
Erkan Trükten'den Eskişehir'de flaş 'korona aşısı' iddiası!

Merkezi Eskişehir'de olan ve başkanlığını Soner Çam'ın üstlendiği Sinerji Hareketi derneği kamuouyunu bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Tarih Felsefecisi Erkan Trükten Eskişehir'de Sinerji Hareketi Derneğinin düzenlediği etkinlikte 21. Yüzyıl'da Türkiye ve Küresel Yeni Dünya Düzeni Politikası adlı konferansda konuştu. Erkan Trükten konuşmasında 21. yüzyılın 2020 yılı itibarıyla yeni dünya düzeni konseptinde korkuyla şekillendirilmeye çalışıldığını bu korkunun başlangıcının 2020 yılında karşımıza çıkan koronavirüs ve akabinde uygulanan politikalar olduğunu belirtti.

Soner Çam konferans sonrasında Erkan Trükten'e plaket takdimi gerçekleştirdi...

'KORONA VİRÜS AŞISININ YAN ETKİLERİ TÜRKİYE'DE ARAŞTIRILMADI'

Trükten ayrıca korona virüse karşı yapılan aşılamanın tamamıyla deneysel olduğuna ve bunların yan etkilerinin Türkiye'de araştırılmadığına dikkat çekti. Konuşmanın diğer bir konusu da Paris iklim Anlaşması ve insan kaynaklı iklim değişikliğiydi. Erkan Trükten, insan kaynaklı iklim değişikliği iddiasının tamamen bir uydurmaca ve kandırmaca olduğunu, insan kaynaklı iklim değişikliği tezinin bilimsel olmadığını ve insanın önemini yitirdiği ve robotların insandan çok daha fazla iş yapabileceği 21. yüzyıl dünyasında küresel elitler tarafından işe yaramaz görülen insanı bir kenara atma bahanesiyle kullanıldığını, Karbon ayak izi, 15 dakikalık şehirler ve akıllı şehirler konseptlerinin insan hayatını kısıtlamak için sinsice kurgulandığını da sözlerine ekledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@