banner298

banner194

ETO-METSEM Türkiye'nin 24 şehrinde hizmet verecek!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hizmete sunulan ETO-METSEM 24 şehirde sınav ve belgelendirme hizmeti verecek.

EĞİTİM 22.03.2022, 11:28
ETO-METSEM Türkiye'nin 24 şehrinde hizmet verecek!

Eskişehir Ticaret Odası tarafından madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme hizmeti vermek amacıyla hizmete sunulan ETO-METSEM bahar döneminde Kırklareli’nden Ağrı’ya, Mersin’den Trabzon’a kadar Türkiye’nin dört tarafındaki 24 şehirde sınav ve belgelendirme hizmeti verecek.

Eskişehir’de madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme hizmeti vermek amacıyla kurulan ETO-METSEM (Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi Anonim Şirketi) tam anlamıyla Türkiye’ye açıldı. Şehir dışı ilk faaliyetini geçtiğimiz yıl İzmir’de gerçekleştiren ETO-METSEM madencilik firmaları tarafından çok kısa bir süre içinde tanınmaya ve rağbet görmeye başladı. Türkiye çapında ilgi gören bir merkez haline gelen ETO-METSEM bahar dönemi takvimini planladı. ETO-METSEM kısa bir süre içinde Türkiye’nin dört bir yanında sınav ve belgelendirme hizmeti verecek.

24 şehirde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı yapılacak

ETO-METSEM Bursa’dan Isparta’ya, Mersin’den Bartın’a, Elazığ’dan Trabzon’a, Ağrı’dan Kırklareli’ne kadar Türkiye’nin dört bir yanında sınav ve belgelendirme hizmeti verecek. Madencilik sektöründeki firmaların yoğun ilgiyle takip ettiği ETO-METSEM, 24 farklı şehirde toplam 41 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı düzenleyecek. Sınavlara madencilik sektöründe çalışan 300’den fazla kişi katılacak. ETO-METSEM’in düzenleyeceği sınavlar neticesinde sınavda başarılı olanlar Kırma Eleme Tesis Operatörü Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olacak.

'ETO-METSEM’in gururunu yaşıyoruz'

ETO-METSEM’in faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in yurdun dört bir yanında tanınan ve faaliyet gösteren bir test ve sertifikasyon merkezine sahip olmasının gurur verici olduğunu söyledi. 

ETO-METSEM’in kısa bir süre içinde madenciliğe katkı sağlayan Türkiye çapında bir kuruluş haline geldiğini belirten Güler, Eskişehir Ticaret Odası olarak geleceğe odaklanan ve öncülük eden projelere imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@