banner298

banner194

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Eskişehir'de

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sabiha Gökçen Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesini ziyaret etti.

EĞİTİM 18.08.2022, 14:33
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Eskişehir'de

Okulun Uçak Bakım Gövde Sistemleri, Uçak Malzeme Yapıları ve Bilişim Teknolojileri Atölyelerini gezen Genel Müdür Şener, Okul Müdürü İlhami Can'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mesleki eğitimin önemine dikkat çeken Genel Müdür Şener, mesleki eğitimin kalkınmada en önemli unsurlardan biri olan yerli ve milli üretimin esası olduğunu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü olarak kaliteli ve ihtiyaca yönelik eğitim sisteminin oluşturulmasına ve böylelikle ülkenin üretim gücüne güç katacak nitelikli personel teminini sağlamaya yönelik çalışmaları sürdürmekte olduklarını ve bu çalışmalara katkı sunan ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. 

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Okuldaki başarılı çalışmaları Genel Müdürümüz ve Daire Başkanlarımız ile yerinde gördük. Okulumuzun çalışmaları ve başarıları ülkemizdeki diğer meslek liseleri tarafından örnek alınmalı. Okul Müdürümüz İlhami Can'ı ve değerli ekibini kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Okul Müdürü İlhami Can, okulda yürütülen eğitim faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, projeler ve tanınan okul statüsü hakkında bilgi vererek, uçak simülatörü kullanma, radyo kontrollü model uçak uçurma uygulamaları ve robotik çalışmaları gösterdi. 

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, ziyaret sonunda okulun bilişim teknolojisi alanına bir bilgisayar laboratuvarı kurulacağı müjdesini verdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@