Odunpazarı'nda sekiz öğrenci LGS'den tam puan aldı!

LGS'de tüm soruları doğru yanıtlayarak ve 500 tam puan alarak Odunpazarı ilçesini gururlandıran sekiz öğrenci için ödül töreni gerçekleştirildi.

EĞİTİM 21.07.2023, 09:53
Odunpazarı'nda sekiz öğrenci LGS'den tam puan aldı!

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alarak; Odunpazarı ilçesini gururlandıran 8 öğrenci için ödül töreni gerçekleştirildi.

Odunpazarı ve Eskişehir’imizin gururu Türkiye Birincileri düzenlenen törenle ödüllendirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi 

"Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınavda Türkiye birinciliğini paylaşan, ilçemize heyecanlı ve gururlu bir atmosfer yaşatan öğrencilerimiz; bu süreçte büyük bir emek ve çaba gösteren, öğrencilerimizin her fırsatta yanında olan, destekleyen veliler ve öğretmenlerimiz; kurum kültürünü okullarına aşılamaya gayret göstererek başarıya giden yolun önünü açan okul yöneticilerimiz, Odunpazarı Kaymakamımız Ömer Ulu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Sertsöz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş Ve İlçe Müftümüz Hamdi Uzunharman ile birlikte düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Geleceğe dair hayaller ve umutlar ile tercih edilecek okullar hakkında samimi bir sohbet ortamının gerçekleştiği etkinlikte gurur, mutluluk ve heyecan paylaşıldı. Kahvaltı organizasyonunun ardından öğrencilerimizi bir kez daha tebrik eden Odunpazarı Kaymakamımız Ömer Ulu ve kurum idarecilerimiz, öğrencilerimize geleceğe giden yolda başarılar dileyerek ödüllerini takdim ettiler.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@