Öğretmenler ERASMUS'ta buluşuyorlar

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, öğretmenlerini "ERASMUS Hızlı Okuma ve Anlama Projesiyle Teknoloji ve Eğitimi'nde" buluşturuyor! İşte detaylar

EĞİTİM 14.02.2024, 14:46 14.02.2024, 14:47
Öğretmenler ERASMUS'ta buluşuyorlar

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu öğretmenleri ve idarecileri, Eskişehir Sosyal İnovasyon ve Gelişim Derneği ortaklığında Avrupa Birliği Erasmus Okul Eğitimi kapsamında 2022-1-BG01-KA220-SCH-000087331 referans numaralı  "Fast Reading and Comprehension - Hızlı Okuma ve Anlama" isimli proje için Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen uluslararası eğitici eğitimine katıldılar.

Alexander Teodorov'un (Balan Ortaokulu) koordinatörlüğünde gerçekleşen Hızlı Okuma ve Anlama Eğitici eğitiminde  Öğretmenler, proje kapsamında hızlı okuma ve anlama teknikleri üzerinde yoğunlaştılar ve uluslararası deneyimlerini artırdılar.

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu Müdürü Şenol YAKA, eğitimden sonra yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimizin uluslararası alanda aldıkları eğitim, okulumuzun eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize daha iyi bir öğrenme deneyimi sunmak adına büyük bir adım oldu. Bu projenin, hızlı okuma ve anlama becerilerini geliştiren FAR&COM isimli iOS ve Android cihazlarda kullanılabilecek uygulama geliştirmek suretiyle Okulumuza ve İlimizdeki diğer eğitim kurumlarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Katılımcı öğretmenler, eğitimin sonunda memnuniyetlerini dile getirerek, öğrencilere daha etkili bir öğrenme deneyimi sunabilmek adına edindikleri bilgi ve deneyimlerden dolayı heyecan duyduklarını ifade ettiler.

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, uluslararası projelerde aktif olarak yer alarak öğrencilere daha geniş bir bakış açısı sunmayı ve eğitim kalitesini sürekli olarak artırmayı hedeflemeye devam ediyor.

https://www.farcomproject.eu/

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@