Oğuzhan Özen'den Genç Girişimcilik Zirvesi'nde önemli eğitim!

8. Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi Eskişehir'de gerçekleşti... ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen eğitim verdi... İşte detaylar...

EĞİTİM 01.12.2022, 18:57
Oğuzhan Özen'den Genç Girişimcilik Zirvesi'nde önemli eğitim!

8. Atayurt Genç Girişimcilik Zirvesi Eskişehir Anemon otelde gerçekleşti. 25-26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleşen zirvede, ilk gün Sunay Akın, Harun Can ve Hayko Cepkin konuşmaları ile katılımcı gençlere ilham kaynağı oldular. Konuşmaların sonrasında gençler Prof. Dr. Ahmet Çabuk koordinatörlüğünde girişimcilik ve Kriz yönetimi eğitimi aldılar ve gün sonunda da Gala yemeğinde bir araya geldiler.

İkinci gün ESKİ genel müdürü Oğuzhan Özen’in Dünyada, ülkemizde ve şehrimizde su tüketiminin önemi isimli farkındalık eğitimi ile etkinliğe başlayıp ardından gün boyunca sorun veren şirketlerin (Atayurt Okulları, ICI, Mercedes, Haier, ESKİ, Sarar) vermiş oldukları sorunları, aldıkları kriz yönetimi eğitimi ile öğrenciler çözüme ulaştırmak için çalıştılar.

Üçüncü gün, Tahsin Bilge Avcı’nın konuşması ile başlayan etkinlik, öğrencilerin çalışmaları sonucunda buldukları çözümleri şirket yönetici ve temsilcilerine sunumları ve sunumların değerlendirilip her şirket için birinci gurubun seçilmesi ve ödül töreni ile sonlandırıldı.

Bu nitelikli Zirveye destek veren Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın’a, Zirveye sponsorluk desteği veren tüm firma ve kuruluşlara, tüm konuk konuşmacılara, ilimizden ve diğer illerden Zirveye katılan öğrenci ve onları destekleyen ailelerine, büyük bir girişimcilik örneği göstererek bu hayali gerçekleştiren Atayurt Girişimcilik Kulübü Başkanı Melis Nil Aysu, F.Ata Yalçın, R. Yiğit Çabuk ve diğer tüm üyelerine, okul yönetimimiz ve öğretmenlerimize, teşekkür ederiz.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@