Rektör Erdal'dan 'bilim yolculuğu' vurgusu

Anadolu Üniversitesi'nde Araştırma Yöntemleri Seminerleri gerçekleştirildi... Rektör Fuat Erdal açıklamalarda bulundu...

EĞİTİM 30.07.2023, 15:34 30.07.2023, 15:37
Rektör Erdal'dan 'bilim yolculuğu' vurgusu

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Araştırma Yöntemleri Seminerleri (ARSEM-2023 Yaz) eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılar için Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde sertifika takdim töreni düzenlendi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal başta olmak üzere törene çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katılım gösterdi. 

Rektör Erdal: “Amacımız genç araştırmacılara yardımcı olmak” 

ARSEM’in İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi ile birlikte organize edildiğini belirten Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal sertifika töreninde şunları söyledi: “ARSEM Kış ve Yaz dönemi olmak üzere yılda iki kez düzenleniyor. Amacımız değerli araştırmacılarımızın yetkinliklerini arttırmak ve bundan sonraki yayın, araştırma, proje süreçlerinizde destek olmak. Sizlerde fark etmişsinizdir ki olabildiğince geniş bir yelpazede yöntem derslerini programa ekledik. Hem nitel hem de nicel araştırma yöntemleri anlamında ders dönemi yoğun ve başarılı bir şekilde ilerledi. Burada sizlerin maksimum faydayı elde edebilmesi bizler için en temel hedefti. Görünüyor ki bu hedefe hep birlikte ulaşılmış ve bizler de bu gururu yaşıyor ve paylaşıyoruz. ARSEM Yaz döneminde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Araştırmacılarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki bilim yolculuğunuzda hepinize başarılar diliyorum.”

ARSEM Yaz dönemini başarıyla bitiren öğrencilere sertifikalarını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal takdim etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@