banner298

banner194

Yeryüzü Ekoloji Okulu haziran atölyeleri başlıyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Haziran ayı programı başlıyor.

EĞİTİM 17.05.2023, 12:58
Yeryüzü Ekoloji Okulu haziran atölyeleri başlıyor

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Haziran ayı programı başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu Projesi, kentte yaşayan insanlar ve özellikle çocuklar için deney, gözlem ve eğitim alanları sunmayı sürdürüyor.

Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası yanında hazırlanan alanda faaliyetlerini gerçekleştiren Yeryüzü Ekoloji Okulu; doğayla ilişki kurmayı, doğaya erişimi, bir arada yaşama kültürünü, sürdürebilirliği, yerel ekosistemle oynamayı, toplumsal aktivizmi, mekanı tanımayı ve mekan bilincini ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda Haziran dönemi atölye çalışmaları arasında; oryantiring atölyesi (9-12 yaş), beden perküsyonu ve dans atölyesi (7-10 yaş), ebru atölyesi (7-10 yaş), yaratıcı düşünme becerileri atölyesi (7-10 yaş), masal anlatıcılığı atölyesi (7-10 yaş), linol baskıyla ileri dönüşüm atölyesi (18 yaş üstü) ve balmumu kumaş atölyesi gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, 5 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek, kontenjanların sınırlı olduğu atölyeler hakkında bilgi almak isteyenlerin, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne 0 (222) 211 40 00 / 3085-3087 numaralı telefondan ulaşılabileceğini bildirdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@