banner298

banner194

1 litrelik Halk Süt'e büyük ilgi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Süt'ün, 3 ve 5 litrelik ambalajlardan sonra 1 litrelik ambalajlı pastörize süt satışları da büyük ilgi gördü...

EKONOMİ 30.11.2022, 16:45
1 litrelik Halk Süt'e büyük ilgi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Süt, 3 ve 5 litrelik ambalajlardan sonra 1 litrelik ambalajlı pastörize süt satışlarına başladı. Yeni 1 litrelik ambalajlı sütler Eskişehirlilerden büyük ilgi gördü. 

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya destek olmak amacıyla Mahmudiye Çifteler Han İlçeleri Süt Üreticileri Birliği işbirliğiyle yaşama geçirip, aynı zamanda Eskişehir halkının sağlıklı ve güvenilir doğal süt ihtiyacını karşıladığı Halk Süt Projesi’nde 3 ve 5 litrelik ambalajların ardından 1 litrelik süt satışı başladı. 17 TL fiyatla satılan 1 litrelik günlük pastörize sütler, Halk Ekmek büfeleri ve Üretici Marketlerde vatandaşlarla buluştu.

Satışların başlaması ile birlikte vatandaşlar da yeni 1 litrelik ambalajlı sütlere büyük ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerden itibaren günlük pastörize sütleri almak üzere büfelere gelen vatandaşlar, yeni ambalajın kullanım ve ekonomik olması nedeniyle çok beğendiklerini söyledi.

Halk Süt ile hem sağlıklı hem de doğal ürünlere ulaştıklarını belirten Eskişehirliler, “Yeni 1 litrelik sütler, hem fiyat hem de kullanım açısından bizim için çok büyük bir kolaylık. Özellikle çocukların süt tüketimi için güzel bir uygulama oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve emeği geçenlere uygulama nedeniyle teşekkür ediyoruz. Çok beğendik, uygulamanın devamını dileriz.” dediler.

Halk Süt, Eskişehir’in çeşitli mahallelerinde bulunan 49 Halk Ekmek büfesinde ve Üretici Marketlerde 1, 3 ve 5 litre seçenekleriyle vatandaşlara ulaşıyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@