Atışkan Alçı'dan grev sürecine ilişkin flaş açıklama!

Atışkan Alçı Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Atışkan, Atışkan Alçı işletmesinde gerçekleşen grev sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ 14.07.2023, 13:19 15.07.2023, 11:33
Atışkan Alçı'dan grev sürecine ilişkin flaş açıklama!

Eskişehir Atışkan Alçı Fabrikasında Haziran 2022’te başlayan ve yaklaşık 9 ay süren grev süreci geçtiğimiz Nisan ayında sona erdi. Eskişehir ve Türkiye adına sektöründe önemli bir üretim gerçekleştiren ve ihracata katkı sunan Atışkan Alçı Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Atışkan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Grevin ülkedeki en uzun grev süreçlerinden biri olduğuna dikkat çeken Kazım Atışkan buna rağmen süreç boyunca en ufak bir sorun, huzursuzluk, vaka yaşanmadığına dikkat çekerek şunları dile getirdi: 

"9 aylık bu uzun süreci hem işletmemiz hem de çalışanlarımızın taleplerinin üstünde bir anlaşma ile mutlu bir şekilde sonuçlandırdık. Şehrimize, ülkemize değer katmaya, üretmeye devam ediyoruz.  Bu süre zarfında endişeye mahal veren tek bir olay yaşanmadı, grev uzun sürmesine rağmen huzur ve güven ortamında gerçekleşti ve aynı şekilde sonuçlandı.

Tüm ülkeye örnek olacak bu ortamın tesis edilmesinde ilk günden bu yana konuyu yakından takip eden, şehrimiz için çok değerli katkılar sunan ve geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürü olan değerli Valimiz Erol Ayyıldız’a, İl Emniyet Müdürümüz Yaman Ağırlar’a ve İl Jandarma Komutanımız Ercan Atasoy’a teşekkürlerimi sunuyorum. Gösterdikleri titizlik ve çaba sayesinde Eskişehir’in neden güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu bir kez idrak etmiş olmakla birlikte şükranlarımı iletmek isterim. Atışkan Alçı çalışanları ile, yönetimiyle, ülkenin dört bir yanında bulunan bayileriyle mutlu ve huzurlu bir şekilde üretmeye, şehrimize katma değer sağlamaya devam edecektir."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@